Fleecejackor Enfärgade

Här hittar du våra omtyckta och färgglada fleecejackor för barn. En favorit i vår kollektion av arbetskläder för barn. Fleecejackan är ett mulitfunktionellt klädesplagg som med fördel kan användas både som mellanlager och ytterplagg. Man håller lättare värmen och rätt temperatur om man klär sig enligt lager-på-lager principen. Blir det väderomslag och man blir för varm är det bara att ta av sig ett lager. Får barnen känna sig bekväma i sina kläder och kan röra sig fritt - blir det enkelt flera timmars lek utan några som helst problem.

Varmt, mjukt och komfortabelt är några egenskaper som fleecematerialet har och det är därför inte speciellt konstigt att fleecejackan är ett uppskattat plagg hos barnen. Denna modell har vi designat med förstärkta partier över axel och armbågar för att få en extra slitstark tröja. Med sina dubbla reflexer över fram- och baksida kan du vara säker på att ditt barn syns på långt håll - för en trygg och säker lekmiljö.
Andra egenskap så som:

  • Ribbad armmudd med tumgrepp
  • Praktiska fickor
  • Loxy®-reflex av hög kvalitet för god synbarhet
  • YKK dragkedja med hakskydd
  • Innerficka med dragkedja

Vi tummar inte på kvaliteten på våra kläder utan har höga krav på material och hållbarhet. Därför kan dessa barnkläder ärvas vidare till syskon eller säljas vidare när barnen växt ur dem. Kolla gärna in vårt övriga sortiment av slitstarka barnkläder och hitta matchande arbetsbyxorhängselbyxor och varseljackor för barn.

Fleecejacka med Loxy-reflex Gul
Tillfälligt slut men finns i andra alternativ

Värmer och isolerar
Slittålig med Duratex®-förstärkta partier
Ribbad armmudd med tumgrepp
Loxy®-reflex av hög kvalité för god synbarhet
YKK dragkedja med hakskydd
Färg: Gul/Svart