Munskydd Tyg Svart med text Babymonkey.se
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kepar med broderade fordonsmotiv

Produktförslag

Munskydd Tyg 5-pack Svart

Ansiktsmask gjord i 100% bomulls tyg som gör den återanvändbar och miljövänlig. Masken är utformad till vuxna, med en passform som lämpar sig både till kvinnor och män. Töjbara gummiband är insydda i sida och öronband för bra komfort som håller munskyddet på plats. Svart med texttryck "Babymonkey.se" i metallicfärg centrerat på mitten. Förpackad i 5-pack.
Återanvändningsbara tygmasker hjälper till att begränsa droppsmitta som kan uppstå vid tex hosta eller nysning och tros på så sätt hjälpa till att hålla smittspridningen nere. Detta är ingen medicinsk utrustning och skyddar inte mot virus. Tvättas i 60°. 3-lager material med god andningsförmåga, permeabilitet enligt EN ISO 13274-3 och där CWA 17553 krav på filtration uppfylls enligt ISO13274-7.
Ej öppetköp eller bytesrätt på denna produkt!

119,00 kr (inkl. moms) 95,20 kr (exkl. moms)
Inkl. moms
check I Lager

local_shipping FRI FRAKT inom Sverige på order
     över 1000 kr

30 dagars ångerrättÅngerrätt - 14 dagar - 30 dagar byte!

Säker sajtTrygg svensk e-handel med SSL
    & betalning via Payson eller Swish

Ansiktsmask gjord i 100% bomulls tyg som gör den återanvändbar och miljövänlig. Masken är utformad till vuxna, med en passform som lämpar sig både till kvinnor och män. Töjbara gummiband är insydda i sida och öronband för bra komfort som håller munskyddet på plats. Svart med texttryck "Babymonkey.se" i metallicfärg centrerat på mitten. Förpackad i 5-pack.
Återanvändningsbara tygmasker hjälper till att begränsa droppsmitta som kan uppstå vid tex hosta eller nysning och tros på så sätt hjälpa till att hålla smittspridningen nere. Detta är ingen medicinsk utrustning och skyddar inte mot virus. Munskyddet skall tvättas i 60° före första användning och efter varje användning. 3-lager material med god andningsförmåga, permeabilitet enligt EN ISO 13274-3 och där CWA 17553 krav på filtration uppfylls enligt ISO 13274-7. Kan tvättas upp till 10 gånger utan att tappa skyddande egenskaper. Testerna är utförda i ett ackrediterat oberoende laboratorium. Användning utav ansiktsmask är en åtgärd som kan hjälpa till för att minska smittspridning men ersätter inte andra beskyddande tilltag. Vi rekommenderar att följa allmänna råd och rekommendationer som Folkhälsomyndigheten har utfärdat.
Ej öppetköp eller bytesrätt på denna produkt!

Användning:

  • Tvätta händer ordentligt med tvål och vatten eller handdesinfektionsmedel.
  • Håll masken i öronbanden och dra dessa över vardera öra.
  • Se till att masken sitter korrekt och täcker näsa, mun och haka.
  • Undvik att vidröra maskens framsida under tiden du bär den och när du skall ta av den.

Produktfakta
Tvättråd: 60° - Använd ej sköljmedel
Material: 100% Bomull
Vikt: 94g/förpack. (17g/mask)
Färg: Svart
Partikelfiltrering: (EN ISO 13274-) >70% Före Tvätt >70% Efter 10 Tvättar >70%
Permeabilitet: (EN ISO 13274-3) >96 I.m-2.s-1 Före Tvätt >96 I.m-2.s-1 Efter 10 Tvättar >96 I.m-2.s-1
Certifierade med OEKO-TEX® STANDARD 100 och WRAP (Worldwide Responsible Accredited Production).

Fruit of the Loom
A0008
7333360011311
Skötselråd
Maskintvätt 60°
Produkttyp
Munskydd
Märke
Fruit of the Loom
Tryck
Ja
Motiv
Babymonkey.se
Material
100% bomull
Åldersgrupp
vuxen
Kön
unisex
Färg
svart

Frakt & Leverans

Din försändelse skickas vardagar inom 24/48 timmar efter det vi har fått och bekräftat din beställning. Leveranstiden för frakt är normalt 1-2 arbetsdagar efter skickad försändelse. Din försändelse skickas vanligtvis med PostNord eller DHL. Du får avisering och hämtar sedan hos ditt lokala ombud. Du behöver inte vänta på aviseringen om du följer din frakt via den spårningslänk vi skickar dig. När försändelsen anländer hos ombudet tar du med det fraktnummer du fått från oss och anger det för att hämta försändelsen.

  • Frakten inkluderar alla kostnader* för leveransen och är fullt försäkrad.
  • Eventuella skador på försändelsen måste anmälas till oss inom 48 timmar efter leverans.
  • Kostnaden ser du i kassan efter du angivit leveransadress.
  • Paketen som skickas från oss är rätt dimensionerade och dina artiklar är väl skyddade. 
  • Fullständiga köpvillkor hittar du här

*Pris på frakten är 49 kr, och fraktfritt på order över 1000 kr inom Sverige. Fraktkostnad till Danmark och Finland är 99 kr. Fraktkostnad till Norge och Island är 149 kr plus eventuell tull och moms som kommer på faktura i efterhand. Fraktkostnad övriga Europa är 149 kr.

Returpolicy

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Vi erbjuder 30 dagars bytesrätt. Före retur eller byte ska du alltid göra en anmälan till oss. Det gör du genom att maila oss på info@babymonkey.se. Returadressen hittar du när du gör returanmälan. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan.

Om du behöver returnera en vara, meddelar vi dig via e-post om återbetalning så snart vi mottagit och hanterat den returnerade produkten.

Returer sker på din egna bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten står du som kund för nya frakten från oss till dig. Läs mer om ångerrätt och bytesrätt under Köpvillkoren.